TV premiere of the animated series "240, the Clone Kid", created by Vicent Arlandis.

02/09/2009

 

Genecon, a leading company in bio-genetic products, launches the first cloned kid in history. "240" is a cloned kid, mass-produced, sold packaged in easy-open carton. All "240" come equipped with an IQ of 240 points fully guaranteed. With "240", it's so easy and fast to have a child! Just tear and deliver! Who wants to have a traditional and obsolete child now, when for much less money, you can enjoy a wonderful "240"?

 

This is the synopsis of "240, the Clone Kid", a new animated series, written and directed by Vicent Arlandis that TV3 - Cataln TV will premiere soon.

 

 

Genecon, empresa líder en productes de biogenètica per a la llar, llença al mercat el "240", el primer nen clònic de la història. "240" és un nen clònic, produït industrialment, que es ven envasat en tetrabrik amb obre-fàcil. Tots els "240" estan equipats amb un quocient intel·lectual de 240 punts. Amb el "240", ara és tan fàcil i ràpid tenir un nen! Només cal obrir i parir! Qui vol avui en dia tenir un nen tradicional i obsolet, quan per molts menys diners, es pot gaudir d'un meravellós "240"?

Aquesta és la sinopsi de "240, el nen clònic", una nova sèrie de dibuixos animats, escrita i dirigida pel Vicent Arlandis, que TV3 estrenarà aviat al canal 33.

 

More info here

Més informació ací


 

 

 

Please reload

Featured Posts

"Capritxos Metafísics" at the Flux Festival 2016 Barcelona.

01/08/2017

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square