"Capritxos Metafísics" at the Flux Festival 2016 Barcelona.

08/01/2017

The eleventh edition of the Flow Video Auteur Festival 2016, at the Arts Santa Monica Center (Barcelona), has just finished. I have been fortunate to participate with the piece "Capritxos Metafíscs". If you could not assist, here you are.

Tot just ha conclòs l'onzena edició del Flux Festival 2016 de vídeo d'autor, al Centre Arts Santa Mònica de Barcelona, en el qual he tingut la fortuna de participar amb la peça "Capritxos Metafíscs". Si no us vau poder passar pel Flux, ací la teniu.

 

 

Please reload

Featured Posts

"Capritxos Metafísics" at the Flux Festival 2016 Barcelona.

01/08/2017

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square